/>

Son Dakika! İstanbul Tuzla’da OSB’deki Fabrikada Yangın Paniği

Son Dakika! İstanbul Tuzla’da OSB’deki Fabrikada Yangın Paniği

Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-

Son Dakika! İstanbul Tuzla’da OSB’deki Fabrikada Yangın Paniği

Son dakika! Tuzla'da OSB'de bir fabrikada yangın çıktı! - Resim: 4

Tuzla’da Fabrika Yangınına İtfaiye Müdahalesi: Patlama Sesleri Yükseliyor

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada yangın çıktı. Bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın kısa sürede büyüdü ve çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Alevlerin yoğun olduğu alanda zaman zaman patlama sesleri duyuluyor. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Son dakika! Tuzla'da OSB'de bir fabrikada yangın çıktı! - Resim: 3

Tuzla’da Organize Sanayi Bölgesi’nde Yangın Çıktı: Alevler Hızla Yayıldı

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada yangın çıktı. Bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü ve olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerin yükseldiği alanda patlama sesleri duyuluyor.

İstanbul Valiliği açıklamasında, “17.06.2024 Salı günü saat 12.50 sıralarında Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi Deri Sanayi Yolu Sokak’ta bulunan fabrikalar bölgesinde yangın çıkmıştır. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve Afad KRBN ekibi sevk edilmiştir. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etmektedir. Öte yandan, yangının ormanlık alana sıçramaması için gerekli tedbirler alınmaktadır. Yangında, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan bulunmamakta olup, gelişen süreçle ilgili bilgilendirme paylaşımları Valiliğimizce yapılacaktır.” ifadesinde yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.