/>

Onur Atmaca, Orhan Aykut ve Mülayim Çimen Haunedy’de Coğrafi Tescilli Anzer Balını İnceledi

Onur Atmaca, Orhan Aykut ve Mülayim Çimen Haunedy’de Coğrafi Tescilli Anzer Balını İnceledi

Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Onur Atmaca, Orhan Aykut ve Mülayim Çimen Haunedy’de Coğrafi Tescilli Anzer Balını İnceledi

Karadeniz Türk Halk Müziği’nin tanınmış isimleri Onur Atmaca, Orhan Aykut ve Mülayim Çimen, Trabzon’un Sürmene ilçesinde yer alan Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazası’nı ziyaret etti. Mülayim Çimen’in eşi Sibel Çimen ve Çamburnu Derneği Başkan Yardımcısı Bahtiyar Arat da bu ziyaret sırasında sanatçılara eşlik etti.

Sanatçılar, mağazanın sahipleri Ali Rıza Köroğlu, eşi Nazmiye Köroğlu ve müdür Yasin Köroğlu tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Haunedy’nin yöresel ürünleri hakkında bilgi alan sanatçılar, Şehr-i Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Anzer Balı ve Haunedy’nin bademli lokumu gibi ürünlerin üretim aşamalarını yakından gördü. Ayrıca, Haunedy Özel Kahve’nin bölgesel tanıtımındaki rolü hakkında bilgi edinerek, bu ürünlerin bölgeye sağladığı katkıyı vurguladılar.

Onur Atmaca, Orhan Aykut ve Mülayim Çimen Haunedy'de Coğrafi Tescilli Anzer Balını İnceledi

Yasin Köroğlu, Haunedy’nin Trabzon Sürmene Yeniay’daki ana yol kenarındaki konumunun ziyaretçilere büyük kolaylık sağladığını belirtti. Köroğlu, mağazanın hem yerel halk hem de turistler tarafından sıkça ziyaret edildiğini, ayrıca Türkiye genelinde ve yurtdışına toptan ürün gönderdiklerini söyledi.

Sanatçılar, ziyaret sırasında keyifli anlar yaşayıp bolca fotoğraf çektirdi. Onur Atmaca, “Zamanı Geldi” ve “Sayta” albümleriyle dikkat çekerken, Orhan Aykut “Sual” albümü ve hit şarkılarıyla ilgi topladı. Mülayim Çimen’in esprileri ise ziyareti oldukça neşeli kıldı. Ziyaret, hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.