/>

İstanbul-Adana Otobüsünde Şoför Krizi: Seferde Gecikme ve Sorunlar Yaşandı

İstanbul-Adana Otobüsünde Şoför Krizi: Seferde Gecikme ve Sorunlar Yaşandı

Yayınlama: 01.09.2024
A+
A-

İstanbul-Adana Otobüsünde Şoför Krizi: Seferde Gecikme ve Sorunlar Yaşandı

Şoför AŞTİ’de İstifa Etti
İstanbul’dan Adana’ya seyahat eden 01 AUH 209 plakalı yolcu otobüsünün şoförü, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ)’nde otobüsü bırakıp yolculuğa devam etmedi. İddialara göre, firma yeni bir şoför arayışına girdi.

İddiaya Yolcular Uzun Süre Bekledi
Saat 17.00’de İstanbul Esenler Otogarı’ndan hareket eden otobüs, gece saatlerinde Ankara’ya ulaştı. Ancak saat 01.40’ta AŞTİ’ye varan otobüsün şoförü, burada otobüsü terk etti. Firma, yeni bir şoför bulana kadar yolcular uzun süre beklemek zorunda kaldı.

İstanbul-Adana otobüsünde şoför krizi

Yeni Şoför Sorunları Çözemedi
Yeni şoför, saat 02.50’de AŞTİ’den ayrılan otobüsün seferini tamamlamak üzere görevlendirildi. Ancak, iddialara göre, yoldan alınan şoförün ehliyeti bulunmadığı için Pozantı’da inecek yolcuyu, Pozantı’ya girmeyerek yolda indirdi. Ayrıca, Adana’ya gitmek üzere polis çevirmesine girmemek için alternatif yollardan gitmek zorunda kaldı.

Sefer Sonunda Gecikmeler Yaşandı
Yaşanan aksaklıklar nedeniyle otobüs, Adana’ya saat 09.00 civarında varabildi. Yolcular, yaşanan bu aksaklık nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşadı. Firma, olayla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmazken, yolcuların şikayetleri ve mağduriyetleri gündeme geldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.