/>

Kara harekatına hazırlanan İsrail’e, Hamas’tan gözdağı: Karadan girerlerse, bu İsrail için benzeri görülmemiş bir yenilgi olur

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları 20. gününde de devam ederken İsrail, kara harekatı hazırlıklarını sürdürüyor. Gazze sınırına tanklar yığılırken, Hamas Başkan Yardımcısı Saleh el-Arouri, “Düşman karadan girerse halkımız için yeni ve şanlı bir sayfa açılacak ve bu, işgalciler için çatışma tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir yenilgi olacaktır” dedi.

Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-

Hamas‘ın başkan yardımcısı Saleh el-Arouri, İsrail’in Gazze Şeridi’ne kara saldırısı başlatması durumunda “eşi görülmemiş bir yenilgiye” uğrayacağını söyledi.

“EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR YENİLGİ OLUR”

Hizbullah’ın el-Manar TV’sine verdiği röportajda Arouri, “Düşman karadan girerse halkımız için yeni ve şanlı bir sayfa açılacak ve bu, işgalciler için çatışma tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir yenilgi olacaktır” dedi.

İSRAİL HAREKATA HAZIRLANIYOR

Başbakan Binyamin Netanyahu Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Gazze’de Hamas’a karşı gecikmiş kara saldırısının yakın olduğunu söyledi. “Kara saldırısına hazırlanıyoruz. Ne zaman, nasıl, kaç tane olduğunu belirtmeyeceğim. Ayrıca kamuoyunun çoğunun farkında olmadığı çeşitli hususları da detaylandırmayacağım. Ve olması gereken de budur. Askerlerimizin hayatlarını korumanın yolu budur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.