/>

İstanbul’un Yeni Haftasında Sıcak Hava Uyarısı: 34 Dereceden Aşağı Düşmeyecek

İstanbul’un Yeni Haftasında Sıcak Hava Uyarısı: 34 Dereceden Aşağı Düşmeyecek

Yayınlama: 08.07.2024
A+
A-

İstanbul’un Yeni Haftasında Sıcak Hava Uyarısı: 34 Dereceden Aşağı Düşmeyecek

Yeni haftaya girerken İstanbul’da, özellikle Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören ve Kadıköy bölgelerinde sıcak hava dalgası etkisini sürdürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, bu bölgelerde sıcaklıklar 34 derecenin altına düşmeyecek. İstanbul halkının dikkatine sunulan bu uyarı, aşırı sıcaklar nedeniyle oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguluyor. Vatandaşların güneşin en yoğun olduğu saatlerde dışarıda bulunmamaları ve bol sıvı tüketmeleri öneriliyor. Sıcak havalar önümüzdeki hafta boyunca devam edecek gibi görünüyor.

Meteoroloji gün verdi! O bölgeler sıcaktan kavrulacak: Sıcak hava yurdu ne  zaman terk edecek?

İstanbul için Meteorolojik Uyarı: Sıcaklıklar 34 Derecenin Altına Düşmeyecek

Meteorolojik kaynaklardan İstanbul ve ilçeleri Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören ve Kadıköy için önemli bir haber geldi. Yeni haftaya girerken bu bölgelerde sıcaklıkların 34 dereceden aşağı düşmeyeceği bildirildi.

Hava Forum’un İstanbul için yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Yeni haftada İstanbul’da hem nem hem de sıcaklıklar artışa geçecek. Yeni haftaki hava, 33-34 derecelerle ve nem etkisiyle biraz sıkabilir. Şimdiden bilginize sunarız…”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.