/>

Beşiktaş’ın Yeni Stoperi İstanbul’a Geldi

Beşiktaş’ın Yeni Stoperi İstanbul’a Geldi

Yayınlama: 08.07.2024
A+
A-

Beşiktaş’ın Yeni Stoperi İstanbul’a Geldi

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Beşiktaş, Alman stoper Felix Uduokhai’nin transferini tamamlamak üzere. Kulüp yetkilileri, Uduokhai ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanabileceğini belirtti. Beşiktaş, bu önemli transferle savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

Felix Uduokhai, Beşiktaş tesislerini gezdi - Transfer için görüşmeler  başladı | Transfermarkt

Beşiktaş, Felix Uduokhai Transferinde Sona Yaklaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg forması giyen 26 yaşındaki stoper Felix Uduokhai’yi kadrosuna katmak üzere. Sport Digitale’den Sercan Dikme’nin haberine göre, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Uduokhai’yi İstanbul’a davet ederek tesisleri gezdirdi.

Sport Digitale’den Sercan Dikme’nin haberine göre, Felix Uduokhai’nin İstanbul seyahatinden son derece memnun kaldığı ve hem Nevzat Demir Tesisleri’ni hem de İstanbul’u çok beğendiği bildirildi. Uduokhai, tesislerde Giovanni van Bronckhorst ve ekibiyle de görüşerek, Beşiktaş’a transfer olma isteğini kulübü Augsburg’a iletti. Şu anda kulüpler arasında son detayların görüşüldüğü ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanabileceği ifade ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.