/>

Beykoz’daki Orman Yangınına Karadan ve Havadan Müdahale

Beykoz’daki Orman Yangınına Karadan ve Havadan Müdahale

Yayınlama: 16.08.2024
A+
A-

Beykoz’daki Orman Yangınına Karadan ve Havadan Müdahale

Beykoz’da ormanlık alanda meydana gelen yangına hem karadan hem de havadan müdahale edildi. Yangının nedeni henüz bilinmiyor. İtfaiye ekipleri, yangının yayılmasını önlemek için yoğun bir çaba sarf etti. Neyse ki, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırmak üzere inceleme başlattı. Yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Beykoz'da orman yangını! - Internet Haber

Beykoz’da ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangına hem karadan hem de havadan müdahale edildi. Yangın, İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Gümüşsu Mahallesi’nde saat 17:20 sıralarında başladı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevlere, çevredeki vatandaşların itfaiyeye haber vermesi üzerine müdahale başlatıldı.

İtfaiye ekipleri, polis ve yangın söndürme helikopterleri olay yerine sevk edilerek yangına etkili bir şekilde müdahale etti. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, ekipler alevleri kontrol altına aldı. Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla soruşturma başlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.